Helpen bij Womenevent 2023

Wij willen weer een womenevent gaan organiseren. Vanwege corona hebben wij dit 3 jaar niet kunnen doen en dat willen we zeker goed maken met het komende event. Maar daar hebben wij jouw hulp voor nodig. Op dit moment staat de dag gepland op zaterdag 25 maart 2023. Kijk gauw bij de vacatures waar wij nog hulp bij zoeken.

Je kan op twee manieren meehelpen.

De meeste hulp hebben wij op dit moment nodig met het organiseren. Wij hebben de dag in verschillende teams ingedeeld die elk verantwoordelijk zijn voor hun eigen onderdeel.

De tweede manier is door op de dag zelf te helpen met praktische zaken zoals de lunch uitdelen, vrouwen welkom, schoonmaken en nog veel meer.

Teams en Vacatures


Gebed

Het team gebed zorgt voor alles rondom gebed. Zoals een gebedsteam na de dienst en het klaar maken van een gebedsruimte.

Vacature:

  • 10 personen

Muziek

Het team muziek regelt alles rondom muziek. Dit gaat om een muziekteam bij de dienst regelen maar ook eventueel muziek op het marktplein.

Compleet


Marktplein

Het team marktplein regelt alles rondom de standjes voor bij de lunch (vrij moment) Denk bijvoorbeeld aan wat goede doelen, kleine ondernemers en wat kleine creatieve dingen om te doen.

Compleet


Aankleding

Het team aankleding zorgt voor alles rondom het gezellig maken van het gebouw. Denk bijvoorbeeld aan bloemen.

Compleet


Workshops

Het team workshops regelt dat er genoeg workshops zijn op de dag en denken na over wat voor workshops en wie deze kan geven.

Compleet


Catering

Het team catering zorgt voor alles rondom eten en drinken. Hierbij hebben we het over de lunch en wat lekkers en drinken vooraf.

Compleet


PR

Het team PR zorgt voor alles rondom flyers en het bekent maken van het event.

Compleet


Gastvrouwen

Het team gastvrouwen zorgt voor alles rondom de aanspreekpunten voor op de dag zelf. Denk aan mensen regelen voor kaartjes controleren en welkom heten.

Compleet