Womenevent 2023

Het was een fantastische dag!

Womenevent. Wat is dat? Het womenevent is een dag, speciaal voor jou. Een dag waar jij als vrouw in het zonnetje wordt gezet. Deze dag willen wij met zo veel mogelijk vrouwen bij elkaar komen en samen een geweldige dag beleven.

Volgend womenevent is op 25 maart 2023, kom jij ook?

Tickets zijn per 1 te bestellen. Wil je meerdere tickets bestellen? Doe dit apart. Bij vragen kunt u mailen of appen. Zie contact.

Wat kan je verwachten op het womenevent 2023

Komende womenevent heeft als thema ZaaiGoed! Priscilla Docter zal hier over spreken. Maar er is nog veel meer op de planning. Je kan 1 van de 8 workshops kiezen. Hieronder zie staan ze verder uitgewerkt. We gaan samen zingen en onze God aanbidden. Wij verzorgen een lekker lunch en bij binnenkomst zullen er lekkere dingen klaar staan. Er zullen wat standjes aanwezig zijn van verschillende bedrijfjes/organisaties waar je lekker kan rondneuzen. En maak een mooie foto bij de photobooth als leuke herinnering. Kom alleen of samen met je vriendin, zus of moeder. We maken er samen een geweldige dag van!

Wil jij naast een mooie dag ontvangen ook iets van jouw gaven en talenten delen? Wij zoeken nog medewerkers voor het womenevent. Ga naar de volgende pagina voor meer informatie.

Workshops

Zo plant jij zaadjes van Gods liefde om je heen

Wil jij je geloof graag delen? Verlang jij ernaar om dat ‘licht voor de wereld’ te zijn, waar Jezus over spreekt? En zoek je naar manieren om dat te doen? Zonder dat je tegelijkertijd nog meer moet in je toch al drukke leven… In deze workshop van vrouwenbeweging Lume ontdek je wat het betekent om licht te zijn, waarom geloof delen gaaf is, hoe je dat doet op een manier die bij jou past en hoe je omgaat met belemmeringen. Ga de uitdaging aan tijdens de verschillende werkvormen en laat je verrassen! Uiteraard ga je niet zonder praktische tips naar huis!

Verzorgt door Lume
www.wijzijnlume.nl

Vol!

Watercolor Pattern Cards

In deze workshop leer je op je eigen niveau speelse watercolor patronen schilderen. Je combineert deze met een bijpassende tekst tot een kaartje voor jezelf of om weg te geven. Ook voor beginners.

Karin Joan
www.makerisme.nl

Vol!

Stijl ontdekken

Welke stijl past er bij jou? Waar word jij blij van? Hoe kan je dat vertalen in kleding? In de workshop Stijl ga je op een creatieve manier aan de slag met het ontdekken van jouw persoonlijke stijlmix. Weten wat er bij jou past, helpt je bij het opbouwen van een duurzame garderobe. Hoe dit werkt, krijg je ook van mij te horen.
Leuk je te ontmoeten! Schitter zoals je bent, met jouw kleuren, in jouw stijl!

Mariska Laan
Heerlijkorigineel.nl

Wandelen

In deze workshop ga je onder leiding van Silvy een mooie route lopen van zo’n 1,5 uur.
In het thema ZaaiGoed komen er verrassende vragen voorbij die bloeiende gespreksstof opleveren.
Ook wordt het thema concreet gemaakt met het verspreiden van zaadbommetjes.
Verbinding maken met elkaar tijdens deze actieve buitenactiviteit zal ons ook samen laten groeien, bloeien en bovenal veel vrucht dragen.

Wat heb je nodig? Lekker lopende schoenen en kleding passend bij de weersomstandigheden.
Alleen bij heel slecht weer gaat de wandeling niet door.
Doe je mee?

Silvy

Dansen

Verlang jij naar dansen met en voor God of wil jij onderzoeken of het bij je past?
Wij, Peggy en Marieke, geven sinds 2015 toerusting aan vrouwen die in beweging willen komen.
Mirjam uit de bijbel is ons voorgegaan in een reidans (rondedans). Samen met andere gelovigen, God loven, prijzen en aanbidden is één van de krachtigste en
belangrijkste dingen die wij in het leven kunnen doen. Kom het ervaren in de dans.
We ontmoeten je graag op de dansvloer.

Peggy en Marieke

Intuïtief schilderen met bijenwas

Even tijd voor jezelf, niets hoeven maar meegaan op dat wat vanuit je intuïtie op papier ontstaat. We gaan 1,5 uur zonder vooropgezet plan, vanuit je gevoel schilderen met bijenwas.
Kom vanuit je hoofd naar je hart.
In deze workshop laat ik je de mogelijkheden ontdekken van het werken met bijenwas. Ik werk volgens het principe “de Kunst van het Toelaten”. Alles wat ontstaat is goed.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Je hoeft voor deze workshop niet te kunnen tekenen of schilderen, het is fijn als je openstaat voor dat wat zich laat zien in je tekening.

Naomi Santing

Vol!

Autobiografisch verhaal schrijven

De workshopleider geeft eerst een korte toelichting op wat autobiografisch schrijven inhoudt. De deelnemers gaan een stukje schrijven over een voorbeeldfiguur, gebeurtenis of herinnering uit hun eigen leven. Een paar voorbeelden van schrijfopdrachten:
Niet nodig: schrijfervaring of mooi/goed kunnen schrijven!
Na afloop mogen deelnemers voorlezen wat ze geschreven hebben, dit hoeft uiteraard niet.

Manja ter Horst

Handlettering

In deze workshop leer je d.m.v. een werkblad en uitleg de basis van het handletteren. Na 1,5 uur ga je naar huis met een product met zelf beschreven tekst. En natuurlijk nieuwe handletterkennis! Neem gerust een kijkje op mijn socials.

Willemijn
@letteringbywillemijn

Wil je graag iemand een fysieke flyer geven? Of flyeren in je buurt? Dat kan! In het missiecentrum liggen flyers op de tafel die je mag meenemen.